Flexible Automatisierung und Umlaufmittelökonomie. - Büchner, M.
Kvalitatívnou zmenou materiálno-technickej základne výroby je pružná automatizácia v úzkom spojení s rozšírením automatizácie vo všetkých oblastiach reprodukčného procesu. Ekonomická efektívnosť ekonómie obehových prostriedkov. Automatizovaný systém materiálových tokov predstavuje základnú podmienku pre šetrenie obehových prostriedkov.