L'intégration de la R and D industrielle: nouvelles perspectives d'analyse. - Foray, D.
Špecifikácia integrovaného výskumu a vývoja firmy vo vzťahu k zodpovedajúcim externým vplyvom inovačných kapacít. Základné teoretické princípy organizácie priemyselného výskumu a vývoja. Paradoxy organizačnej štruktúry priemyselného výskumu a vývoja v USA. Analýza špecifických vlastností výsledkov výskumu a vývoja.