Noyaux, filieres et complexes industriels dans le systeme productif. - Bellet, M.
Teoretické základy priemyselnej ekonómie a analýza interpriemyselných vzťahov. Vývoj priemyselného výskumu a odhad jeho vplyvu. Všeobecná definícia vnútornej organizácie výrobného aparátu. Špecifikácia organizácie francúzskeho technicko-ekonomického výrobného systému. Analýza troch rôznych typov technicko-ekonomickej štruktúry: základy činnosti, výrobné postupy a priemyselné komplexy.