Občanská vybavenost našich měst - stav a možná perspektiva. - Krásná, B.
Hodnotenie súčasného stavu služieb obyvateľstvu. Územno štrukturované informácie o jednorazových skúmaniach občianskej vybavenosti sídiel. Vývoj obslužných kapacít za r. 1976-87. Perspektívy rozvoja služieb obyvateľstvu, kvantifikácia potrieb.