Podnikanie v službách je náročné. - Mateides, A.
Poskytovanie služieb obyvateľstvu v doterajšom chápaní. Nedostatky v službách. Potreba návratu k trhovému mechanizmu. Nedostatky centralizovaného riadenia. Rozvoj podnikateľskej činnosti. Potreba fundovaných pracovníkov.