Úloha transcenter a dopravy v Československu ve srovnání se západoevropskými zeměmi. - Kosinová, V.
Konfrontácia zámerov prognózy rozvoja obehových procesov v ČSFR so skúsenosťami v zahraničí. Možné prístupy realizácie rozvoja obehových procesov a skvalitnenia komerčných služieb ČSD (budovanie verejných, distribučných a skládkových základní pracujúcich v rámci logistického reťazca vybaveného najmodernejšou výpočtovou technikou). Prínos výstavby transcentier v ČSFR a skvalitňovanie komerčných služieb železnice.