Sotrudničestvo Jugoslavii i JEAST v oblasti turizma. - Popovic, M.
Európske združenie voľného obchodu (EFTA) ešte nie je medzi občanmi Juhoslávie veľmi známe. Keď si uvedomíme, že jeho členmi sú: Rakúsko, Švajčiarsko, Nórsko, Fínsko, Švédsko a Island, potom je zrejmé, že sú to významní partneri Juhoslávie najmä v oblasti cestovného ruchu - údaje. V r. 1990 poskytlo združenie Juhoslávii 100 mil. dol. na rozvoj cestovného ruchu a chce pomáhať pri školení pracovníkov v turistike.