Cenová regulace jako prostředek snížení nákladů transformace čs. hospodářství. - Rudlovčák, V.
Negatívne dôsledky pôsobenia pevných cien. Reforma čs. hospodárstva a liberalizácia cien. Východiská pre cenovú liberalizáciu. Zákon o cenách a nadväzujúce právne normy. Cenová regulácia. Charakteristiky racionálnej a úžitočnej cenovej regulácie. Aktívny prístup k uplatňovaniu nástrojov cenovej regulácie.