Teorie spotřebitele. 3. Dokončení. - Dědek, Oldřich
Meranie efektov cenových zmien. Kompenzujúce a ekvivalentné variácie. Vzťah ku kompenzovaným dopytovým funkciám. Ochota platiť. Zovšeobecnenie na súčasné zmeny viacerých cien. Spotrebiteľ v ekonomike čistého obchodu. Krivky čistého dopytu. Formálna analýza.