<The> measurement of neighborhood dynamics in urban house prices. - Can, A.
Geografická perspektíva modelovania procesu určovania ceny bytového fondu. Modelmi sa sleduje otázka, či atribúty bývania vykazujú cenové rozdielnosti v závislosti na lokalite. Použité sú údaje z mesta Columbus v štáte Ohio.