Vývoj indexů maloobchodních cen a životních nákladů ve 3. čtvrtletí 1990. - Weissová, J.
Štatistické údaje o indexoch maloobchodných cien, maloobchodných cenách vybraných druhov potravinárskeho tovaru, výške zápornej dane z obratu i indexoch životných nákladov za 3. štvrťrok 1990.