Hospodářská soutěž a její právní regulace. - Munková, J.
Prospech z rozvoja trhu, z hospodárskej súťaže, výhody pre súťažiacich a spotrebiteľov a vplyv na rozvoj národného hospodárstva ako celku. Ustanovenie par.119b hospodárskeho zákonníka o protimonopolistickom práve. Zneužívanie dominantného postavenia podniku na trhu. Právne prostriedky na ochranu proti reprobovaným rokovaniam.