Infljacionnyj razryv uveličivajetsja. - Volkonskij, V.
Tempá ekonomických procesov v ZSSR analyzované na príklade spotrebiteľského trhu. Rozpor medzi rastom príjmov a rastom fyzického objemu predaja spotrebného tovaru domácej výroby. Úloha ohraničenia miery inflácie a prekonania jej negatívnych sociálnych a deštruktívnych efektov.