Marketing strategies for leisure services. - Stone, M.
Skúmanie niektorých faktorov v marketingovej činnosti orientovanej na odvetvia zaoberajúce sa využívaním voľného času. Návrhy niektorých strategických direktív pre dodaváteľov. Problémy technologických orientácií na služby pre voľný čas. Analýza faktorov dlhodobého efektu.