Mezinárodní marketing. 2. - Croué, Ch
Výťah z prednášky prednesenej na seminári pre komerčných pracovníkov, usporiadanom VŠE v Prahe. Dve základné koncepcie medzinárodného marketingu. Ciele marketingového informačného systému. Úlohy útvaru komerčnej politiky. Schéma medzinárodného rozvoja podniku.