Některé zásady vzniku a cíle vnitřního trhu EHS do roku 1992. - Holoubek, L.
V r. 1992 má byť vytvorený jednotný vnútorný trh dvanástich európskych štátov (Belgicka, Dánska, SRN, Francúzska, Grécka, Írska, Talianska, Luxemburska, Holandska, Veľkej Británie, Španielska a Portugalska). Dôvody pre vznik spoločného trhu. Opatrenia, ktoré treba pre realizáciu tohto zámeru uskutočniť (odstránenie vecných, technických a daňových prekážok).