Prieskum trhu. - Vollmann, M.
Prieskum trhu - vystupuje do popredia v trhovom mechanizme. Nedostatky doterajšieho systému prieskumu trhu. Nové metódy a postupy súvisiace s prieskumom trhu. Zmena orientácie národného hospodárstva. Schopnosť platby zákazníkov.