Razvitije konkurencii i povyšenije kačestva produkcii. - Sin'ko, V.
Význam konkurencie pre zvyšovanie kvality a znižovanie cien tovaru. Skúmanie podmienok vzniku konkurencie: likvidácie monopolu štátneho vlastníctva, dekoncetrácie výroby, vytvorenia rovnovážneho trhu a zmien v organizácii výroby a obehu. Predpoklady úspešného vstupu sovietskych výrobkov na zahraničné trhy.