Rynok kak osnova ekonomiki sovremennogo obščestva. - Borodajevskij, A.
Trh ako základ ekonomiky súčasnej spoločnosti. Predpoklady existencie trhového systému. Industrializácia a rozvoj trhu. Typická cesta štruktúrnej evolúcie odvetvovej výroby a trhu. Ekonomický systém industriálnej spoločnosti. Kritéria zrelosti industriálneho trhového systému.