Rozvoj osobnosti: chcete létat vysoko? - Harveyová, Ch
Vypracovanie vlastného štýlu obchodnej činnosti, využitie svojej špecializácie v práci. Spoločným rysom všetkých úspešných obchodníkov je pozitívny prístup k zákazníkovi a vlastná disciplinovanosť. Potreba využitia tvorivosti a pružnosti vo vzťahu k zákazníkovi.