Materialwirtschaft und Logistik - Inhalt, Konzept und Konsequenzen. - Gürmann, K.
Zmena predmetu materiálno-technického zásobovania od podceňovania tovarovo-peňažných vzťahov k negovaniu tovarového trhu. Zavedenie logistiky do riadiacej činnosti pri plánovaní, riadení a kontrole materiálových a informačných tokov od objednávky zákazníka po dodanie tovaru.