Kak vstupajut v GATT. - Tujgunov, A.
Základné princípy fungovania GATT-u a úlohy ZSSR pri plánovanom pripojení sa. Skúsenosti z pripojenia sa ku GATT Juhoslávie, Rumunska, Poľska a Maďarska. Podmienky pripojenia sa k GATT-u u Číny (otázky regulovania zahraničného obchodu a obchodnej politiky a i.). Systém licencií na import v Číne.