Marketing. Problém a řešení problému.
Náčrt situácie v nadnárodnom podniku Dora vo V. Británii a v jej americkej pobočke Dora Inc., kedy dochádza k neregulárnemu vývozu tovaru firmy z Británie do USA a k výraznému nadhodnoteniu značky (sortimentu) americkou pobočkou na trhu. Popis stratégie riešenia.