Obnovlenije mechanizma vnešnekonomičeskoj dejatel'nosti. - Anikejev, A.
Stav exportného potenciálu sovietskeho národného hospodárstva a perspektívy jeho rozvoja v období prechodu k trhovej ekonomike. Prekažky v rozširovaní exportu hotových výrobkov. Export pracovných síl, najmä mladých vysoko kvalifikovaných pracovníkov. Kritika nedostatkov v systéme vytvárania a využívania menových fondov.