SSSR i mirovoje chozjajstvo: perspektivy vzaimodejstvija v zapadnych prognozach. - Ionin, V.
Prehľad činnosti Výboru pre koordináciu exportu "strategického" tovaru (COCOM) a prognóza zmeny režimu jeho pôsobenia. Optimistické a pesimistické (konzervatívne) prognózy západoeurópskych a amerických sovietológov na rozvoj sovietskych zahraničnoekonomických vzťahov. Imitácia zahraničného vedeckotechnického rozvoja v sovietskej ekonomike.