Transformace ekonomiky a zahraniční obchod. - Croué, Ch
Rozhovor s vedúcim katedry marketingu na Európskej manažérskej škole v Štrasburku. Vyhliadky čs. ekonomiky v rámci európskeho trhu. Formulácia základných doporučení čs. podnikom. Názor na vývoj optimálnych vzťahov medzi výrobcami a kupujúcimi.