Význam služeb v mezinárodních ekonomických vztazích. - Wagner, R.
Rast významu služieb v medzinárodných ekonomických vzťahoch. Vysoká dynamika výmeny služieb v bankovníctve, poisťovníctve, telekomunikáciách, spracovaní dát, poradenstve a ďalších nefaktorových služieb. Rozbor doterajšieho vývoja medzinárodného obchodu službami a postavenie Československa v ňom.