Zahraničně obchodní činnost v účetnictví hospodářských organizací. - Havel, F.
Prehľad základných postupov pri zachytávaní hospodárskych operácií, týkajúcich sa zahraničnoobchodnej činnosti hospodárskych organizácií. Dovozné a vývozné operácie uskutočňované prostredníctvom PZO. Dovozné a vývozné operácie na základe obstarávateľskej zmluvy.