Bylo by příjemné mít polštář ke vstupu do MMF - Klaus, Václav
Odpovede na otázky aká je kvalita vzťahov s delegáciami MMF a Svetovej banky, čo znamená pre ČSFR návrat do MMF, za akých podmienok môže ČSFR získať pôžičku, čo si ŠBČS sľubuje od členstva v MMF a SB, či možno so stabilizačnou pôžičkou rátať už od 1.1.1991.