Problémy kolem ECU. - Turek, Z.
Európska menová jednotka (ECU) by mala byť jedinou menou používanou v menovej únii ES. Prudký vzostup úlohy ECU na medzinárodných kapitálových trhoch. Diskutabilnosť používania ECU ako platobného prostriedku. Priaznivé perspektívy používania ECU.