O formirovanii valjutnych fondov territorij. - Mal'cev, A.
Formovanie teritoriálnych valutových fondov ako principiálne nového nástroja ekonomickej politiky v ZSSR. Umelé ohraničenie zdrojov tvorby teritoriálneho fondu podnikmi presahujúcimi rámec teritória. Návrh na zmenu smeru odvodov do fondu prerozdelením častí, ktoré idú na centrálne orgány. Objem valutových prostriedkov miestnych sovietov. Systém diferenciácie valutových odpisov sovietmi.