Konflikty v zemědělské obchodní politice mezi USA a Evropskými společenstvími. - Hajda, J.
Medzi USA a ES jestvujú ostré názorové rozdiely a konflikty v otázkach poľnohospodárskej obchodnej politiky. Diskusie sa sústreďujú na podstatu tejto politiky, na spôsob usporiadania poľnohospodárskych obchodných vzťahov a na postup pri vyjednávaniach. Zhodnotenie perspektív ekonomickej vojny, či konfrontácie, ekonomickej diplomacie a ekonomického koordinovania.