<The> impact of the change in Eastern Europe on the Korean Peninsula. - Yim, Y.S
Prehľad udalostí, ktoré viedli Sovietsky zväz a krajiny východnej Európy k nadviazaniu hospodárskych a oficiálnych stykov s Kórejskou republikou. Dopad zmien v Európe na rokovania medzi oboma kórejskými štátmi. Dôsledky zmien sa prejavujú skôr nepriamo, v ekonomickej oblasti. Obmedzujúce faktory kórejskej politiky.