Vnešneekonomičeskij kompleks v uslovijach regulirujemoj rynočnoj ekonomiki. - Ivanov, I.
Význam vonkajších ekonomických vzťahov pri prechode k trhovej ekonomike v ZSSR. Skúmanie problémov rozvoja zahraničného obchodu, spoločného podnikania a spolupráce v úverovo-finančnej sfére v rámci nových zákonov regulujúcich činnosť vonkajšieho ekonomického komplexu ZSSR.