Španělsko. Perspektivní partner. - Beneš, V.
Španielsko, dynamicky sa rozvíjajúca priemyselno-poľnohospodárska krajina. Sú predpoklady pre rýchly rozvoj spolupráce s ČSFR. Charakteristika španielskej ekonomiky, zahraničného obchodu, vývoja devízovo-finančných vzťahov, zahraničného dlhu, platobnej bilancie i cestovného ruchu Španielska. Doterajšie vzťahy s Československom.