Konsekwencje zjednoczenia dla vspólpracy gospodarczej.
Výber z práce doc. dr. Zb. Chrupku a kol. "Poľsko a hospodárstvo zjednoteného Nemecka" o problémoch zjednotenia a o hospodárskej spolupráci s oblasťou NDR v budúcnosti. Prognóza následkov zjednotenia NSR a NDR. Pokračovanie v spolupráci s oblasťou bývalej NDR.