Medžukontinentalna zajednica? - Mitrovic, M.
Porada "Skupiny Rio", ktorú tvoria: Argentína, Brazília, Mexiko, Kolumbia, Peru, Venezuela a teraz už i Chile a Equador. Toto integračné zoskupenie má byť obranou proti kolonizácii Lat. Ameriky. Možno očakávať ďalšie integračné kroky. Môže to byť spojenie s USA, ktoré by mohlo sprostredkovať Mexiko. To sa totiž zúčastňuje budovania spoločného trhu Sev. Ameriky.