Pogled iz više uglova. - Dinic, M.
Hospodárska spolupráca Juhoslávie so SRN - údaje o dovoze a vývoze v r. 1989. V r. 1990 začínajú konkurovať ešte nedávno "zatvorené" východné štáty. Pozíciu juhoslovanských podnikov na nemeckom trhu môže zhoršiť politická nestabilita Juhoslávie. Názory západonemeckých manažérov na perspektívy hospodárskej spolupráce SFRJ a SRN.