AVEX - zkušenosti se zahraniční kapitálovou účastí. - Vácha, S.
S prechodom k trhovej ekonomike vzniká akútna potreba zvýšiť úroveň svojich výrobkov a zaviesť nové technológie. Zahraničná kapitálová účasť sa javí ako ideálne riešenie. Skúsenosti akciovej spoločnosti s kapitálovou účasťou Philips - AVEX Bratislava. Poučenie pre využívanie zahraničnej kapitálovej účasti - vytvorenie vlastnej dlhodobej podnikateľskej koncepcie.