Möglichkeiten für ausländische Vermögensanlagen in der ČSFR. - Starý, B.
Tri etapy vývoja spoločných podnikov ČSFR so zahraničnými firmami, majorizácia zo strany ČSFR, zrušenie majorizácie, ochrana zahraničného kapitálu. V súčasnosti dochádza k novým podmienkam pre zahraničný kapitál: možnosti založenia spoločného podniku aj pre konkrétne súkromné osoby, nielen pre právnické osoby, možnosti podnikov so 100 percentným zahraničným kapitálom.