Sovmestnyje predprijatija v SSSR Glazami našich partnerov - Čebanov, S.
Skúmanie koncepcie a praxe činnosti spoločných podnikov. Vymedzenie hlavných faktorov právneho a organizačného charakteru znižujúcich efektívnosť týchto podnikov. Zohľadňovanie konštruktívnych poznatkov a profesionálnych odporúčaní ako prínos k riešeniu jestvujúcich problémov.