Čekajuci razvoj dogadžaja. - Simovic, M.
Juhoslovanský automobilový priemysel. Rokujú o založení spoločného podniku Fiat a Zastava. Juhoslovanské podniky nie sú rovnocenným partnerom zahraničným podnikom. Príčiny sú predovšetkým politické. Perspektívy rozvoja spoločného podniku: výroba 280 tis. aut ročne, kvalitný prieskum vnútorného trhu a skúmanie možnosti vývozu.