Ochrana průmyslového vlastnictví. - Jakl, Ladislav
Rozdiely medzi autorským osvedčením a patentom. Návrh zákona o vynálezoch, priemyselných vzoroch a zlepšovacích návrhoch. V tomto návrhu sa počíta s inou ochranou vynálezov patentom. Súhlas k využívaniu vynálezu sa udeľuje licenčnou zmluvou. Určenie doby platnosti patentu, priemyselného vzoru.