Právní aspekty využití ochranných známek v nových společenských podmínkach. - Javorček, J.
Význam oblasti tzv. nehmotných statkov v súvislosti s vytváraním nových ekonomických podmienok. Ekonomický význam priemyselných práv ako predmetu obchodu. Podstata práva k ochranným známkam. Ekonomický význam ochranných známok. Právna úprava problematiky ochranných známok (zákon č. 174/1988 Zb. o ochranných známkach a vyhláška č. 187/1988 Zb. o konaní vo veciach ochranných známok).