Právní úprava auditingu v Československu. - Bartušková, J.
Komentár k právnej stránke vyhlášky FMF č. 63 zo dňa 7.6.1989 o overovateľoch (auditoroch) a ich činnosti. Úvodné ustanovenia. Činnosť overovateľa. Menovanie a odvolávanie overovateľov. Odmeňovanie a oceňovanie výkonu činnosti overovateľa a náhrada jeho výdavkov. Posúdenie spôsobilosti k výkonu činnosti auditora. Záverečné ustanovenia.