Nové předpisy souvisejíci se zákoníkem práce.
Úplné znenie nariadenia vlády ČSFR z 15. decembra 1988 č. 223/1988 Zb., ktorým sa vykonáva zákonník práce a zmeny ktorými sa toto nariadenie doplňuje. Vyhláška FMPSV č. 18/1991 Zb., o iných úkonoch vo všeobecnom záujme. Zákon č. 120/1990 Zb., ktorým sa upravujú niektoré vzťahy medzi odborovými organizáciami a zamestnávateľmi, v znení zákona č. 3/1991 Zb.