Kontrola v procesu reprivatizace a privatizace. - Degen, V.
Úloha kontroly pri procesoch, ktoré budú nasledovať po nadobudnutí účinnosti zákona č. 403/1990 Zb. o zmiernení následkov niektorých majetkových krívd, zákona o mimosúdnej rehabilitácii, "malého privatizačného zákona" a "veľkeho privatizačného zákona".