Quality in the federal government. - Carr, D.
Výsledky prieskumu mienky vedúcich civilných a vojenských predstaviteľov federálnej vlády USA o kvalite a efektívnosti fungovania vlády a vládou poskytovaných služieb pri výkone funkcií. Ako Reaganova, tak Bushova administratíva sa zasadili za implementáciu totálneho riadenia akosti (TQM) v činnosti federálnej vlády prezidentským výnosom.