Připravovaný nový systém financování v sociálním zabezpečení. - Dybová, B.
Základné skutočnosti z histórie a súčasnosti financovania sociálneho zabezpečenia. Návrh nového spôsobu financovania sociálneho zabezpečenia (prechod od doterajšieho zvyškového spôsobu na systém fondov oddelených od štátneho rozpočtu). Účelový autonómny fond sociálneho zabezpečenia a jeho priebežné financovanie. Hlavné zdroje fondu.