Liability and large-scale, long-term hazards. - Ringleb, A.H
Politické a ekonomické riešenie širokej škály dlhodobých rizík pre ľudstvo, vyplývajúcich z technického pokroku. Analýza škodlivín pre spotrebiteľov i výrobcov a rozbor ich možných dôsledkov z ekonomického hľadiska. Tvorba systému zákonov a politickej i ekonomickej zodpovednosti za vývoj firiem s rizikovou výrobou.